Anbefalt, 2021

Redaksjonens

Slik sletter du Google Lensaktivitet (Guide)

Google-objektiv er en av de beste nye funksjonene til de to siste Pixel-smarttelefonene, og mens den hittil har vært eksklusiv for Pixel-oppstillingen, kan du uoffisielt aktivere funksjonen på ikke-Pixel-enheter. Det kan være et flott lite verktøy for omvendt bilde søk, men hvis du har aktivert 'Web og appaktivitet' i Google-kontoinnstillingene, blir alle søkene dine logget og lagret av søkegiganten på sine servere under ditt navn. Hvis den tanken gjør deg ubehagelig, kan du slette Google Lens-aktiviteten din fra Google-kontoen din:

Slik sletter du Google Lens Search History

  • Først av, logg inn på Google-kontoen din på en PC og gå over til denne linken for å sjekke Google Lens-aktiviteten din .

  • Klikkpå menyknappen (tre prikker) på kortet du vil slette, og trykk på "Slett" . Det er det! Du har slettet en Google Lens-søkeoppføring som du ikke vil ha på tidslinjen din.

  • Mens fremgangsmåten beskrevet ovenfor vil slette individuelle søk, ville det være både arbeidskrevende og tidkrevende å slette hele søkeloggen din på denne måten. For det må du klikke på alternativet "Vise visning" øverst til venstre på skjermen.

  • Når du er der, klikk på "Slett aktivitet av" som vist på bildet nedenfor.

  • På følgende skjerm, velg datoene og produktet (i dette tilfellet Google Lens) hvis søkehistorikk du vil slette, og klikk på "Slett" -knappen .

  • Klikk på popup-vinduene for flere bekreftelser som du får på dette stadiet, og når du er ferdig med alt det, får du en melding som informerer deg om at Google Lens-aktiviteten din er slettet for den valgte perioden.

Det er det! Det er egentlig så lett å slette Google Lens-aktiviteten din. Hvis du vil slette hele Google-historien, kan du også gjøre det ved å velge de riktige alternativene fra rullegardinmenyene på siste trinn.

Slett Google Lens Aktivitetslogger for å opprettholde personvern

Google-objektiv er en flott funksjon å ha på smarttelefonen din, men hvis du ikke er fornøyd med Google, lagrer du hele søkeresloggen for omvendt bilde, kan du alltid slette det ved å følge de enkle trinnene som er beskrevet ovenfor. Du kan også slette all Google-talesøkaktivitet ved å følge denne detaljerte veiledningen, men husk at sletting av søkeloggen sletter ikke faktisk søkene fra Googles servere. bare de personidentifiserbare metadataene blir slettet, og dermed slettes kontoen din fra disse søkene.

Top