Anbefalt, 2023

Redaksjonens

Forhindre lagring av eksternt skrivebordserklæringer i Windows

Eksternt skrivebordstilkobling i Windows lar deg logge på en hvilken som helst ekstern PC og få tilgang til alle programmene, filene og nettverksressursene som om du faktisk satt foran fjerncomputeren.

Vi har tidligere skrevet om hvordan du konfigurerer eksternt skrivebord på en Windows 7/8/10 datamaskin og hvordan du konfigurerer ruteren, slik at du kan fjernkontrollen til en lokal datamaskin fra utenfor nettverket ditt.

I Windows lagrer Remote Desktop-tilkoblingen dine Remote Desktop-legitimasjon, som standard. Dette kan være en sikkerhetsfare, spesielt hvis du deler datamaskinen du bruker til å logge på den eksterne datamaskinen. Dette innlegget forklarer hvordan du deaktiverer innstillingen som tillater Windows å lagre legitimasjonene dine.

Deaktiver lagring av eksterne skrivebordserklæringer

For å få tilgang til eksternt skrivebordstilkobling, åpne Start- menyen, velg Alle programmer, åpne mappen Tilbehør og klikk på Tilkobling til eksternt skrivebord . Eller bare klikk på Start og skriv inn eksternt skrivebord.

På fanen Generelt i dialogboksen for eksternt skrivebordstilkobling er det en avkrysningsrute som heter Tillat meg å lagre legitimasjon . Hvis du slår denne avkrysningsboksen på, kan du fortelle Windows, når du oppgir legitimasjonene i neste dialogboks, for å lagre legitimasjonene du skriver inn.

For å lukke eksternt skrivebordstilkobling uten å koble til en ekstern datamaskin, klikk X- knappen øverst til høyre i dialogboksen.

Hvis du vil fjerne Windows-muligheten til å lagre legitimasjonene dine når du logger på en ekstern datamaskin, klikker du Start- knappen og skriver inn " gpedit.msc " (uten anførselstegn) i søkeprogrammer og filer . Når Windows finner gpedit.msc- filen, trykker du enten på Enter eller klikker på den resulterende lenken. Vær oppmerksom på at dette alternativet ikke vil være tilgjengelig i Starter eller Home-utgaver av Windows.

Dialogboksen Lokal gruppepolicyredigerer vises. I treet i venstre rute navigerer du til følgende element:

 Brukerkonfigurasjon | Administrative maler | Windows-komponenter | Eksternt skrivebordstjenester 

Velg elementet Eksternt skrivebordskoblingsklient under Eksternt skrivebordstjeneste . I innstillingslisten til høyre, dobbeltklikk på Ikke tillat passord som skal lagres .

I dialogboksen som vises, velg Enabled -knappen.

Klikk på OK for å lukke dialogboksen for Tillat ikke passord som skal lagres .

For å lukke dialogboksen Lokal gruppepolicyredigerer, velg Avslutt fra Fil- menyen.

Ikonet Tillat meg å lagre legitimasjon i dialogboksen Eksternt skrivebordstilkobling er fortsatt tilgjengelig. Men når du kobler til og du blir spurt om legitimasjonene dine, kan du ikke fortelle Windows om å huske legitimasjonene du skrev inn. Nyt!

Top