Anbefalt, 2021

Redaksjonens

Slik autoriserer du en datamaskin i iTunes

Hvis du har en iOS-enhet, er det sjansene for at du bruker iTunes til å få tilgang til noe av det kjøpte innholdet som musikk, filmer og TV-programmer. Denne programvaren som er tilgjengelig for både Mac- og Windows-PCer, bruker et autorisasjonssystem for å sikre at bare et begrenset antall datamaskiner får tilgang til elementene du har kjøpt i butikken. Prosessen er ganske lik den hvordan en DRM fungerer, og Apple lar deg nå bare autorisere opptil 5 datamaskiner til enhver tid. Så hvis du har forsøkt å få tilgang til iTunes-biblioteket ditt fra flere datamaskiner tidligere, er det mulig at du kanskje har nådd grensen. Derfor må du deauthorisere en av datamaskinene som ikke er i bruk, før du kan godkjenne og få tilgang til det kjøpte innholdet på en ny maskin. Vel, hvis du er interessert i å få dette gjort, la oss ta en titt på hvordan du skal autorisere en datamaskin i iTunes:

Deauthorize One Computer i iTunes

Følgende fremgangsmåte er bare for å autorisere en datamaskin, og for å gjøre dette må du logge på den aktuelle datamaskinen. Når du er ferdig, følg bare trinnene nedenfor for å få dette gjort i en jiffy:

  • Åpne iTunes på datamaskinen, og klikk på " Konto" innstillingsalternativet rett under volumreglaget. Nå, gå over til "autorisasjoner" .

  • Klikk nå på "Deauthorize This Computer" og vent på popup-vinduet.

  • Du blir nå bedt om å skrive inn din Apple ID og passord. Når du er ferdig, klikker du på "Deauthorize" for å bekrefte og fjerne datamaskinen fra autorisert liste.

Deauthorize All Computers i iTunes

Hvis du for øyeblikket har tilgang til bare en datamaskin, gjør du følgende fremgangsmåte for å fjerne alle utilgjengelige autoriserte datamaskiner uten at du må logge på hver enkelt av dem individuelt:

  • Åpne iTunes på datamaskinen din, og klikk på "Konto" -innstillingene som ligger like under media kontrollene. Klikk nå på "Se min konto" . Logg på med Apple-ID og passord når du blir bedt om det.

  • Du blir tatt til siden Kontoinformasjon. Her klikker du på "Autorisere alle" -alternativet nederst i Apple ID-oppsummeringsseksjonen.

  • Når du blir bedt om å bekrefte prosessen, klikker du på "Deauthorize All" for å fjerne hver eneste datamaskin fra listen Autorisert.

SE OGSÅ: Slik konfigurerer du og bruker iTunes Home Sharing

Klar til å autorisere datamaskinen i iTunes?

Ved å autorisere en datamaskin, er tilgang til bestemt kjøpt innhold fra iTunes-butikken som musikk, filmer og TV-programmer blokkert. Når du har godkjent datamaskinen din, vil ikke noe av innholdet du har på datamaskinen din bli fjernet. I stedet blir maskinen bare blokkert fra å få tilgang til beskyttet innhold. For å få tilbake tilgang til alt innholdet, må du autorisere datamaskinen på en lignende måte. Det anbefales å deautorisere datamaskinen din før du selger din iOS-enhet, eller send den til service. Så, er dere klare til å deauthorize de ubrukte datamaskinene for å sikre at du ikke krysser grensen? Gi oss beskjed om hvordan prosessen gikk, ved å bare slippe noen ord i kommentarfeltet nedenfor.

Top